Kurumsal Bilgiler

Gold Power Jeneratör

Gold Power Jeneratör, kuruluşundan bu yana jeneratör satış ve satış sonrası hizmetleri; Acil servis, 7/24 servis, bakım, onarım, yeniden konumlandırma, özel güç sistemleri, montaj, yedek parça, 2. el jeneratör konusunda faaliyet göstermektedir.Firmamız Jeneratör sektöründe kısa sürede kazandığı güvenle Kocaeli – Sakarya ve Yalova illleri’nin yetkili servis bayiliğini, başarı ile sürdürmektedir.

Enerji ve jeneratör sektöründe uzun yıllar çalışmış kişilerce kurulmuş olan firmamız; kuruluşundan bu güne kadar dürüstlük, hızlı ve çözüm odaklı hizmet, çalışma prensibinden ayrılmadan faaliyetlerine devam etmektedir.

Gold Power Jeneratör, olarak müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak kurumsal kimlik çalışmalarını tamamlamış olup, sektöründe maximum kalite anlayışı ile hizmet vermek için gerekli kalite belgelerini almış bulunmaktadır.

Firmamız jeneratör satış ve kiralama, jeneratör servis ve bakım hizmetleri, jeneratör yedek parça satışı alanlarında hizmet vermektedir. Servis hizmeti verdiğimiz her marka jeneratör için orijinal yedek parça ve bakım malzemeleri kullanılmaktadır

Misyonumuz

Müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılamak , zamanında teslim ettiğimiz kaliteli ürünlerimiz ve hızlı ve güvenilir hizmetlerimiz ile mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak, müşterilerimizin güç gereksinimlerindeki riskleri azaltmak ve onların tercih edilen iş ortağı olarak büyüme sağlamak.

Vizyonumuz

Seçkin çalışanlarıyla iş mükemmelliyetini hedefleyerek müşterilerine rekabetçi, güvenilir, yüksek kaliteli çözümler sunan bir şirket olmak.